Copil de şase ani din Morteni, lăsat nesupravegheat în cadă, a murit

Copil de şase ani din Morteni, lăsat nesupravegheat în cadă, a murit

Doi copii, din localitatea dâmboviţeană Morteni, au fost lăsaţi nesupravegheaţi în cada din baie şi au fost găsiţi inconştienţi de părinţi după o jumătate de oră, au fost transportaţi la spital, iar unul din copii a murit, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, remis luni.

”Poliţiştii din cadrul Poliţiei  oraşului Găeşti au fost sesizaţi de un bărbat, de 34 de ani, din comuna Morteni, cu privire la faptul că şi-a găsit cei doi copii, inconştienţi, în cada din baie. O echipă de cercetare s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care s-au constatat următoarele: numita T.M, mama celor doi minori, după îmbăiere, i-a  lăsat în cadă, nesupravegheaţi. Ulterior, aceasta a revenit în încăpere, constatând că cei doi copii sunt inconştienţi”, se arată în comunicatul IJP Dâmboviţa.

Copiii au fost transportaţi la Spitalul orăşenesc Găeşti pentru îngrijiri medicale, iar băiatului în vârstă de 6 ani i s-au efectuat proceduri de resuscitare, însă a decedat.

Incidentul a avut loc duminică seara.

UPDATE În urma necropsiei, s-a constatat că decesul copilului a fost cauzat de intoxicaţie cu monoxid de carbon. Se pare că a existat o scăpare de gaz a instalaţiei de încălzire, care a dus la moartea copilului.

error: Conţinut protejat !!