Consiliul judeţean a aprobat bugetul propriu pe 2014

Consiliul judeţean a aprobat bugetul propriu pe 2014

Consilierii judeţeni din Dâmboviţa au aprobat, vineri, bugetul propriu al consiliului, în cuantum de 271,5 milioane de lei.

”Nu facem nicio investiţie majoră faţă de cele cunoscute şi pe care le-am aprobat cu toţii, adică: proiecte europene, şi am prevăzut finalizarea tuturor cu excepţia proiectului de la Palatul Brâncovenesc Potlogi, unde lucrarea trebuie relicitată; asocierile cu consilii locale pentru asfaltări de drumuri locale şi al treilea domeniu foarte important este acela al finalizării lucrărilor suplimentare proiectului european de la Spitalul Judeţean Târgovişte. Vom avea o rectificare şi ea va fi, probabil, pozitivă aşa cum se anunţă”.a precizat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Bugetul a trecut cu votul majoritar al consilierilor, patru consilieri PNL s-au abţinut, nu a fost niciun vot împotrivă. Reprezentanţii PNL nu au motivat în niciun fel gestul lor, nu au avut nimic de obiectat la buget.

Şedinţa Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa a debutat, vineri, cu un moment de reculegere ţinut în memoria victimelor accidentului aviatic din Apuseni.

error: Conţinut protejat !!