Consilierii ACL vor participa la şedinţa CJ Dâmboviţa de sâmbătă

Consilierii ACL vor participa la şedinţa CJ Dâmboviţa de sâmbătă

Consilierii Alianței Creștin Liberale (ACL) vor participa la ședința extraordinară a Consiliului Județean Dâmbovița din data de 6 septembrie, pentru a vota proiectele care nu suportă amânare, se arată într-un comunicat al ACL Dâmboviţa.

”ACL rămâne consecventă principiilor sale, potrivit cărora proiectele de dezvoltare a județului sunt mai importante decât jocul politic într-un județ sărăcit și pustiit de șomaj. Cu toate acestea, nu va accepta niciodată să fie considerată un accesoriu de către PSD, care confundă administrația cu structura de partid. Cerem în continuare președintelui Adrian Țuțuianu să aibă decența și înțelepciunea să-și asume dialogul democratic și constructiv cu opoziția, renunțând la amenințări și șantaj asupra aleșilor locali ai ACL. Totodată, îl asigurăm că nu vom tolera ca fondurile publice să fie repartizate pe criterii politice, acesta fiind principalul instrument de presiune asupra comunităților locale”, se mai arată în comunicatul ACL Dâmboviţa.

La şedinţa anterioară de consiliu judeţean consilierii PDL şi PNL au lipsit, iar şedinţa nu s-a putut ţine din lipsă de cvorum. Preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a anunţat, la acel moment, că îi va contacta pentru a purta discuţii pe liderii PNL şi PDL Dâmboviţa, dar dacă nu vor ajunge la un consens este dispus să meargă până la dizolvarea Consiliului Judeţean.

Consiliul Judeţean Dâmboviţa are 34 de membri, 12 de la PSD, 14 PDL, cinci PNL şi trei PPDD, iar preşedinte este social democratul Adrian Ţuţuianu.

error: Conţinut protejat !!