Site icon stiriDB

Consilieri locali şi unul judeţean, propuşi pentru excludere din PDL

Conducerea PDL Dâmboviţa propune excluderea a 11 consilieri locali şi a unuia judeţean din partid, pentru neimplicare politică, se arată într-o informare a PDL Dâmboviţa, remisă miercuri.

În urmă cu o săptămână, purtătorul de cuvânt al PDL Dâmboviţa, Claudiu Dumitrescu, declara că sunt circa 40 de consilieri locali propuşi pentru excludere. Acum numărul consilierilor propuşi pentru a fi daţi afară din partid este de 11.

”PDL Dâmboviţa va organiza, vineri, 11 aprilie, o şedinţă a Consiliului Judeţean de Coordonare unde, pe lângă strategia pentru campania electorală la europarlamentare, vom discuta şi despre propunerile BPJ privind excluderea unor consilieri locali sau judeţeni. Este vorba despre 11 consilieri locali, a căror activitate a fost analizată individual şi s-a ajuns la concluzia că domniile lor nu mai activează din punct de vedere politic”, se arată în informarea PDL Dâmboviţa.

În ceea ce priveşte consilierii judeţeni, Biroul Permanent Judeţean al PDL a luat decizia, în şedinţa de marţi, de a propune excluderea lui Vasile Moise.

Consilierii locali propuşi pentru excludere sunt din Ludeşti, Nucet, Văcăreşti, Pietroşiţa, Iedera, Corneşti şi Mătăsaru.

”În ceea ce priveşte situaţia dlui consilier judeţean Ion Ferariu, Biroul Permanent Judeţean a amânat deocamdată decizia de excludere, având în vedere faptul că domnia sa a explicat că nu poate activa în această perioadă în partid din cauza unor probleme personale grave”, se mai arată informarea PDL Dâmboviţa.

În document se mai spune că, în perioada 24 – 25 aprilie, o delegaţie a PDL, condusă de preşedintele partidului, Vasile Blaga, va fi prezentă în Dâmboviţa, unde se va întâlni cu membri şi simpatizanţi ai partidului .