Consilierii locali din Târgovişte, dotaţi cu tablete

Consilierii locali din Târgovişte, dotaţi cu tablete

Consilierii locali din Târgovişte au primit, joi, de la Executivul primăriei, tablete pe care să le utilizeze la şedinţe.

Consilierii vor primi documentele necesare şedinţelor în format electronic, iar tableta va  fi conectată la internet.

tablete cl targoviste2

”Tabletele nu au costat nimic, vom salva foarte mulţi bani pentru că se foloseau circa 6.000 de coli la fiecare şedinţă. Nu veţi mai avea mape interminabile şi toată corespondenţa se va putea primi în timp real, veţi putea comunica cu Executivul prin intermediul acestor tablete”, a declarat, la şedinţă, primarul Târgoviştei, Gabriel Boriga.

Edilul a fost cel care a înmânat tabletele consilierilor.

În total sunt 30 de tablete, sunt primite gratuit de la un operator de telefonie mobilă cu care Primăria Târgovişte are contract şi este plătit decât abonamentul la internet pentru tablete.

”Comunicarea se poate face acum în timp real. Fiecare consilier local are acum o adresă de e-mail cu nume.prenume@pmtgv.ro, consilierii putând utiliza tableta pe perioada mandatului”, a precizat primarul Gabriel Boriga.

Acesta a oferit şi câte un buchet de crizanteme doamnelor din consiliu. ”Semn de apreciere şi normalitate”, a spus Gabriel Boriga.

error: Conţinut protejat !!