Conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Dâmboviţa

psd-alegeri-tutuianu-dragnea

Adrian Ţuţuianu a fost reales, miercuri, preşedinte al PSD Dâmboviţa, la conferinţa de alegeri de la Casa Sindicatelor din Târgovişte.

Ţuţuianu nu a avut contracandidat, câte un singur candidat fiind şi pentru posturile de preşedinte executiv al organizaţiei, în persoana lui Grad Florin (om de afaceri), şi pentru secretar executiv, Oprea Alexandru (administrator public al judeţului).

Vicepreşedinţi au fost aleşi Cristian Stan, Gabriel Sandu, Dorinel Soare, Corneliu Ștefan, Fănuț Costea, Constantin Ana, Alin Manole, Constantin Dinu, Liviu Stoica, Carmen Holban, Erich Agnes, Marin Olaru, Contantin Miu, Gabriel Olteanu, Ion Nicolae, Cătălin Rădulescu, Mihai Pușcașiu, Marian Țachianu.

Trezorier al PSD Dâmboviţa a fost aleasă Oana Vlăducă.

Parlamentarii partidului nu au mai candidat pentru funcții în organizație, motivul fiind de a lăsa cât mai multe locuri disponibile pentru vicepreședinți. Deputații și senatorii fac parte de drept din Biroul Permanent Judeţean.

La conferinţa de alegeri a PSD Dâmboviţa au fost prezenţi 700 de membri din judeţ. Cu unanimitate de voturi s-a decis susţinerea lui Liviu Dragnea la preşedinţia partidului.

Preşedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a fost prezentt, miercuri, la conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Dâmboviţa. De asemenea au fost prezenţi ministrul Muncii Rovana Plumb – deputat în colegiul 2 Pucioasa, vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu şi secretarul general al PSD Andrei Dolineaschi.

error: Conţinut protejat !!