Site icon stiriDB

Conferinţa judeţeană a PSD Dâmboviţa, la Sala Polivalentă Târgovişte

Circa 4.000 de social democraţi din Dâmboviţa sunt aşteptaţi, vineri, de la ora 16.00, la Conferinţa Judeţeană a PSD Dâmboviţa, de la Sala Polivalentă din Târgovişte.

Tot vineri PSD are la Alba Iulia congres extraordinar pentru a valida candidatura preşedintelui PSD, premierul Victor Ponta, la alegerile prezidenţiale din noiembrie. Congresul PSD de la Alba-Iulia va reuni aproximativ 30.000 de participanţi şi va fi în sistem de videoconferinţă.

Conferinţele judeţene ale PSD au loc simultan în toată ţara. Imediat după aceste conferinţe judeţene va începe congresul partidului, practic, la care vor participa pe sistem de videoconferinţă toate cele 42 de organizaţii din ţară – aproximativ 30.000 de participanţi, care vor fi validaţi de conferinţele judeţene.

”Conferinţa judeţeană şi congresul vor fi corelate într-o transmisie live. Este o soluţie nouă, arată că PSD este deschis pentru idei noi, de tip american (…). Parlamentarii de la Dâmboviţa vor fi aici, la Dâmboviţa”, a precizat deputatul PSD de Dâmboviţa Ionuţ Săvoiu.