Conducerea CJ Dâmboviţa, în echipe pe teren pentru coordonarea deszăpezirii

Conducerea CJ Dâmboviţa, în echipe pe teren pentru coordonarea deszăpezirii

Toate drumurile naţionale din Dâmboviţa sunt practicabile, se circulă în condiţii de iarnă, un singur drum judeţean mai era anunţat ca fiind blocat, luni, şi anume DJ 702D Butoiu de Jos – Butoiu de Sus.

Pe DN 71 se menţine restricţia de tonaj, la 3,5 tone, între km 90 și km 110, între Moroieni Glod – Cota 1000 spre Sinaia.

Prefectul de Dâmboviţa, Victor Sanda, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, că pe DN 71 se menţine restricţia de tonaj, la 3,5 tone, între km 90 și km 110, între Moroieni Glod – Cota 1000 spre Sinaia.

ion marinescu

Ioan Marinescu, vicepreședinte CJ Dâmbovița

”Şi sâmbătă şi duminică am fost organizaţi cu câte cinci echipe pe teren, una condusă de vicepreşedintele consiliului judeţean Ioan Marinescu, alta de celălalt vicepreşedinte Gabriel Grozavu, cea de-a treia de administratorul public Alexandru Oprea, a patra de către directorul SC LDP Alin Manole şi a cincea condusă de Mihai Puşcaşiu (consilier preşedinte CJ, n.r.) sau m-am deplasat eu în anumite zone”, a declarat preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Acesta a adăugat că societatea de Lucrări Drumuri şi Poduri din subordinea consiliului s-a descurcat foarte bine la deszăpezire.

”Vreau să remarc în mod special prestaţia foarte bună a societăţii Lucrări Drumuri şi Poduri din subordinea consiliului şi a directorului acesteia, Alin Manole, care a fost permanent pe teren, chiar dacă mai spuneau unii că nu a ajuns Alin Manole nu ştiu unde. Sâmbătă dimineaţă la 6.30 Manole era la Dobra, azi dimineaţă (luni, n.r.) la ora 7.00 era în Cobia”, a precizat Ţuţuianu.

error: Conţinut protejat !!