Concurs pentru administrator public al municipiului Târgovişte; postul apare şi la AJOFM

Concurs pentru administrator public al municipiului Târgovişte; postul apare şi la AJOFM

Postul de administrator public al municipiului Târgovişte apare, în această săptămână, în lista cu locuri de muncă vacante de la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Dâmboviţa.

De altfel, angajatorii au obligaţia de a anunţa la AJOFM locurile de muncă vacante.

Cerinţele pentru postul de administrator public, publicate de AJOFM Dâmboviţa, sunt: studii superioare, limbă străină nivel avansat, cunoştinţe operare PC. De asemenea se specifică faptul că mai multe informaţii pot fi obţinute la sediul Primăriei Târgovişte. Pe site-ul primăriei nu apare nimic în acest sens.

Încă din luna mai, după demisia lui Gabriel Cioacă, conducerea Primăriei Târgovişte anunţa că va scoate la concurs postul de administrator public.

”La nivelul municipiului Târgovişte situaţia e destul de complicată pentru că suntem doar doi în executiv în momentul de faţă, problemele sunt multe. Avem nevoie de cineva care să ne ajute pe această zonă, cine vrea să vină, să se gândească foarte bine pentru că este o activitate destul de complexă şi cu multă responsabilitate”, spunea, în luna mai, primarul interimar Cristian Stan.

Cei care vor să ocupe postul vor trebui să întocmească şi să susţină un proiect.

Vezi ce declara, în luna mai, primarul interimar al Târgoviştei, Cristian Stan, legat de proiectul ce va trebui întocmit de candidaţii la postul de administrator public:

https://stiridb.net/targoviste-va-fi-scos-la-concurs-postul-de-administrator-public-vezi-cerintele/

error: Conţinut protejat !!