Site icon stiriDB

Complex hotelier Gâlma – oferte pentru vacanță sau evenimente business

Situat la poalele Munţilor Bucegi, pe malul Râului Ialomiţa, în comuna Moroeni, Hotelul Gâlma*** oferă turiştilor posibilitatea de a petrece câteva zile departe de agitaţia urbană.

Facilităţile de care clienţii acestui hotel beneficiază includ: piscină acoperită şi încălzită, saună şi teren de sport cu instalaţie nocturnă, sală de conferinţă, precum şi alte modalităţi de petrecere a timpului liber: drumeţii în zonă şi diverse jocuri (biliard, tenis de masă, şah, rummy  etc.).

Oaspeţii se pot caza în camere duble sau apartamente, dotate cu grupuri sanitare proprii.

În restaurantul hotelului vă veţi bucura de preparate gustoase, pe care le puteţi comanda din meniul a la carte, sau aveţi posibilitatea de a opta pentru oferte personalizate de sejururi cu mesele incluse.

Hotelul Gâlma găzduieşte petreceri sau mini-vacanţe, întruniri de afaceri, cursuri de formare profesională, team-buildinguri şi alte activităţi de acest gen.

Rezervările se fac la tel: 0735.506.835 sau la recepţie.galma@carpatmontana-serv.ro. De asemenea, ne mai găsiţi pe www.turistinfo.ro  şi pe www.booking.com .

O cameră dublă cu mic dejun costă 110 lei/noapte în cursul săptămânii şi 120 lei/noapte în weekend, iar un apartament cu mic dejun 130 lei/noapte în cursul săptămânii şi 140 lei/noapte în weekend.

Mai multe informaţii se pot obţine de pe site-ul www.carpatmontana-serv.ro sau de pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/hotelgalma/