Competiţie off road, în Dâmboviţa în perioada 21-23 noiembrie

Competiţie off road, în Dâmboviţa în perioada 21-23 noiembrie

Asociaţia ”Împreună pentru Dâmboviţa”, reprezentată de Andrei Plumb, și Clubul off-road București – CORB 44, reprezentat de Silviu Bulugioiu, au anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgovişte, o competiţie off road ce urmează să se desfăşoare în Dâmboviţa, în perioada 21-23 noiembrie.

conferinta plumb

Traseul competiţiei va fi de 170 de kilometri, din zona Teiş spre Vulcana Pandele până spre Pucioasa, în afara drumurilor publice.

Concurenţii trebuie să aibă brevet de pilot, respectiv de copilot. Traseul nu poate fi parcurs decât cu o maşină 4X4, iar competitorii trebuie să se întoarcă la linia de start în 24 de ore. Cei care vor să participe trebuie să deţină licenţe de pilot și copilot, competiţia desfășurându-se după regulile Campionatului Naţional de Off-Road.

offroad2

Concurenţii nu vor străbate un traseu cunoscut, ci se vor ghida după road-book-uri. Taxele de înscriere vor fi afișate pe pagina de internet a CORB 44, organizatorii anunţând sume cuprinse între 300 şi 700 de lei de persoană.

Asociaţia ”Împreună pentru Dâmboviţa”, coordonată de Andrei Plumb este o organizaţie non profit ce are drept scop promovarea, sprijinirea, realizarea și coordonarea de activităţi care să contribuie la dezvoltarea judeţului Dâmboviţa din punct de vedere economic, social, educaţional, cultural, ecologic și turistic.

error: Conţinut protejat !!