Site icon stiriDB

Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa ia măsuri pentru livrarea continuă de apă potabilă

Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa a luat toate măsurile necesare în vederea aprovizionării cu apă potabilă a cetăţenilor din înteg judeţul, în condiţiile vremii nefavorabile, se arată într-un comunicat al companiei, remis luni.

” Deşi au existat probleme în zona de munte, şi anume, la puţurile de la Gâlma, prin întreruperea furnizării energiei electrice, s-au găsit modalităţi de înlocuire a cablului de alimentare pe o distanţă de aproximativ 150 m astfel încât presiunea să fie constantă, iar localităţile mai îndepărtate care sunt aprovizionate din aceste puţuri să nu simtă lipsa presiunii”, se arată în comunicatul Companiei de Apă Târgovişte-Dâmboviţa (CATD).

În document se mai spune că în zona Vulcana şi Vulcana de Sus au fost întrerupte reţelele de alimentare cu energie electrică, însă cu sprijinul personalului de la Electrica s-au rezolvat problemele în timp util.

În zona de sud, la Şelaru, a fost nevoie să fie înlocuită o pompă şi cu ajutorul primăriei Titu s-au găsit mijloacele necesare ca personalul companiei de apă să ajungă la acel puţ şi să îndepărteze deficienţele în timp optim.

”În această perioadă s-au prelevat probe de apă atât în zona de munte cât şi în celelalte zone. Certificatele sunt conforme şi de aceea populaţia trebuie să cunoască faptul că CATD livrează apă de calitate, demonstrând încă o dată persoanelor rău voitoare că personalul Companiei de Apă îşi face datoria faţă de consumatorii săi”, se arată în comunicatul Companiei de Apă Târgovişte-Dâmboviţa (CATD).