Site icon stiriDB

Comisarul șef Adrian Antofie, fostul șef al IPJ Dâmbovița, se retrage din Poliție

Comisarul șef Adrian Claudiu Antofie, fost inspector șef al Inspectoratului Județean de Poliţie Dâmbovița, a trecut în rezervă. Decizia de pensionare e posibil să aibă legătură recenta anulare fără multe explicaţii a concursului pe care îl câștigase pentru ocuparea funcției de inspector șef al IPJ Dâmbovița.

„Mulțumesc colegilor mei, reprezentanților autorităților, instituțiilor publice și private, cetățenilor, pentru întreaga colaborare profesională. Acum, la finalul unei cariere de peste 28 de ani în Poliție, pot spune că am făcut tot ce mi-a stat în putință din punct de vedere legal și moral, în executarea nobilei misiuni de înfăptuire și veghere a binelui comunității, a ordinii și siguranței publice. Consider că am servit patria, cu responsabilitate, demnitate și bună credință”, este mesajul transmis de comisarul șef Adrian Antofie, la retragerea din activitate.

Adrian Antofie a fost şef al IPJ Dâmboviţa. În cariera sa a ocupat diverse poziţii în structura IPJ Dâmboviţa, printre care şef al Poliţiei Municipiului Târgovişte, şef al Poliţiei Găeşti (2007-2008), şef al Poliţiei Pucioasa (2006-2007), şeful Biroului Investigaţii Criminale – Poliţia Târgovişte (2002-2006).