Site icon stiriDB

Cluburi de teatru şi dezbatere, la Colegiul Naţional Constantin Cantacuzino din Târgovişte

Elevii din clasele a IX-a, a X-a şi a XI-a, pasionaţi de teatru şi comunicare, de la Colegiul Naţional Constantin Cantacuzino din Târgovişte vor putea participa la cluburi de teatru şi dezbateri ce vor fi organizate de instituţia de învăţământ.

Fiecare club va avea în jur de 10 elevi.

Selecţia elevilor care vor să facă parte din aceste cluburi va avea loc, joi, la ora 13.00, în incinta sălii de sport a colegiului. Înscrieri se fac la elevii Andreea Vechiu şi Robert Iosif.

”Iniţiativa înfiinţării acestor cluburi a avut-o doamna director Gabriela Istrate, la sugestia elevilor din colegiul nostru. Fiecare club va număra în jur de 10 elevi, ce vor fi aleşi de către actorul Cristian Olaru, care va fi şi coordonatorul cluburilor. Cei mai mulţi dintre elevii care s-au arătat preocupaţi de aceste cluburi sunt din clasele a X-a şi a XI-a, însă nici bobocii de clasa a IX-a nu se lasă mai prejos şi deja doresc să se implice în activităţile liceului”, a declarat, luni, pentru stiridb.ro, Andreea Vechiu, elevă în clasa a XI-a C la Colegiul Naţional Constantin Cantacuzino din Târgovişte.

Elevii liceului au şi un blog, unde scriu despre activităţile extraşcolare.