Clubul Sportiv Târgovişte: Se caută campioni!

Clubul Sportiv Târgovişte: Se caută campioni!

Clubul Sportiv Târgovişte a anunţat demararea, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Dâmboviţa, a proiectului ”Se caută campioni!”.

În urma acestui parteneriat, toţi antrenorii clubului vor merge în școlile din municipiul Târgoviște și din județul Dâmbovița, să prezinte profesorilor de educație fizică și copiilor oferta clubului. De aemenea se vor distribui fly-ere și se vor pune afișe.

”Este nevoie ca noi cluburile să mergem spre copii. Astăzi sunt foarte multe pericole care îi țin pe copii departe de activitățile fizice. Sperăm ca această campanie să beneficieze de spijinul tuturor factorilor implicați, iar informația corectă și completă să ajungă la potențialii beneficiari. Targoviștea și județul Dâmbovița sunt bazine importante de selecție pentru orice disciplină sportivă, de aceea trebuie sa profităm de acest aspect. Campania va începe cu unitățile școlare din municipiu, după care vom merge în județ, după un program bine stabilit. Mulțumesc tuturor acelora care ne sprijină în acest demers!” a declarat directorul CS Târgoviște, Ciprian Prisăcaru.

”Ne-am alăturat cu plăcere acestui interesant proiect și sper eu ca după această campanie de selecție, să fim în postura de a spune ca s-au găsit viitorii campioni. Fără a perturba activitatea instituțiilor de învățământ, sunt convins că acțiunea va fi una benefică și că va ajunge la scopul propus”, a spus inspectorul şcolar general Ion Sorin.

poster-campion

error: Conţinut protejat !!