Site icon stiriDB

Clubul Sportiv Kinder Târgovişte, donaţii pentru salvarea lui Cezar

Clubul Sportiv Kinder Târgovişte s-a alăturat campaniei umanitare de salvare a lui Cezar, un copil de două luni care s-a născut cu malformaţii la plămâni şi inimă.

”Ne-am alăturat şi noi campaniei ‘Dă viață pentru Cezar!’, iniţiată de Asociaţia Împreună pentru Târgovişte. Sperăm să urmaţi şi voi exemplul nostru şi în acest fel să îi salvăm viaţa micuţului de numai două luni”, se arată pe pagina de facebook a Clubului Sportiv Kinder Târgovişte.

Asociaţia ”Împreună pentru Târgovişte” şi Gabriel Boriga au demarat, în luna decembrie, campania umanitară ‘Viaţă pentru Cezar’.

Cei care pot ajuta sunt rugaţi să doneze câte 10 lei, la sediul Asociaţiei ”Împreună pentru Târgovişte” din centrul vechi Târgovişte (vizavi de restaurantul Casa Vecchia) sau în conturile

RO55BPOS16010624963RON01

RO56BTRLEURCRT0264411601

Cezar Mihai Nica are două luni, s-a născut pe 8 septembrie, la Târgovişte. A avut mai multe probleme de sănătate, a făcut o primă operaţie la Bucureşti, iar acolo medicii, la investigaţii, au descoperit şi malformaţiile de la inimă şi plămâni. Bunicul copilului spune că medicii români nu şi-au asumat responsabilitatea efectuării operaţiei, fiind una extrem de dificilă, iar părinţii au căutat soluţii în străinătate. O clinică din Londra a fost de acord cu efectuarea operaţiei, iar statul român va deconta, în baza formularului E112, costurile intervenţiei medicale. În cadrul campaniei se strâng bani pentru transport şi recuperarea postoperatorie. Bunicul copilului a menţionat că, dacă vor rămâne bani din această campanie, îi va returna pentru a fi folosiţi la ajutarea altui copil.