Claudiu Mănescu, noul director al Direcției Județene pentru Tineret şi Sport Dâmbovița

Claudiu Mănescu, noul director al Direcției Județene pentru Tineret şi Sport Dâmbovița

Direcţia Judeţenă pentru Tineret şi Sport (DJTS) Dâmboviţa are un nou director – Claudiu Mănescu.

Acesta are 35 de ani, a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii Valahia Târgovişte şi este profesor. El l-a înlocuit în funcţie pe Popmpiliu Nedelcu.

Mănescu a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută, miercuri, în sala mare a Prefecturii Dâmboviţa, despre ceea ce îşi propune pentru perioada următoare.

”Perfecţionarea salariaţilor din cadrul DJTS Dâmboviţa şi implementarea standardelor de control managerial intern conform ordonanţei Ministerului Finanaţelor Publice. Să menţinem parteneriatul cu instituţiile locale şi serviciile deconcentrate cu atribuţii în sport şi tineret, aici aş nominaliza Inspectoratul Şcolar Judeţean sau Universitatea Valahia, Gruparea mobilă de Jandarmi Dâmboviţa, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, Poliţia Rutieră, Inspectoratul Judeţean de Poliţie, ISU, primăriile din judeţ. Realizarea unor competiţii şi evenimente sportive în premieră îm judeţul nostru”, a spus directorul DJTS Dâmboviţa, Claudiu Mănescu.

Acesta a mai spus că bugetul instituţiei pe anul 2013 a fost de 120.000 de lei şi previziunile sunt că se va menţine şi în acest an.

În prezent DJTS este un serviciu deconcentrat în subordinea Prefecturii Dâmboviţa, iar proiectul descentralizării prevede trecerea la consiliul judeţean.

”Dacă trecem de Curtea Constituţională cu legea, va trebui să facem o fuziune şi o reorganizare a activităţii pentru că, în cadrul consiliului judeţean, există şi astăzi un serviciu pentru tineret, sport şi tabere. De aceea nici nu am început să discutăm despre organigrame pentru că vreau să văd ce se întâmplă peste două zile. Evident că voi desfiinţa serviciul care există astăzi în cadrul consiliului şi va exista o singură instituţie, Direcţia Judeţeană de Sport. Desfiinţarea nu înseamnă că o să încep acum să dau pe cineva afară”, a afirmat preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

La conferinţa de presă susţinută, miercuri, au participat şi prefectul Victor Sanda, precum şi administratorul public al judeţului, Alexandru Oprea.

error: Conţinut protejat !!