Claudiu Dumitrescu (PNL), despre colegii săi: Fuga de la locul faptei nu e cea mai bună soluţie

claudiu-dumitrescu-cl-tgv

Consilierul local PNL din Târgovişte Claudiu Dumitrescu a explicat, vineri, după şedinţa de consiliu, de ce a rămas în sală şi a votat alături de PSD, după ce liberalii au părăsit sala de şedinţă.

”Nu este cea mai bună decizie, de a părăsi sala, în condiţiile în care proiectele oraşului ar fi fost blocate, în condiţiile în care rămâneam 10 contra 10. Părerea mea că, fuga de la locul faptei, ca să zic aşa, nu este cea mai bună soluţie”, a spus Claudiu Dumitrescu.

Întrebat de jurnalişti dacă era mai important pentru partid să rămână în sală, Claudiu Dumirescu a răspuns ”era mai important pentru partid, dar nu pentru cetăţean”.

”Eu am fost trimis aici de cetăţeni să îi reprezint, m-aţi văzut şi la şedinţele anterioare că am fost într-o poziţie contrară partidului, uneori, dar de fiecare dată în interesul cetăţeanului”, a adăugat Claudiu Dumitrescu.

Pe ordinea de zi a şedinţei de vineri, au fost două puncte care se referă la viceprimarii Târgoviştei: un punct ce vizează alegerea unui viceprimar şi altul privind desemnarea unui consilier local, temporar, pe postul de viceprimar rămas vacant după ce Cristian Stan a devenit primar interimar.

Grupul PNL din Consiliul Local Târgovişte a propus suplimentarea ordinii de zi cu schimbarea din funcţie a actualului primar interimar Cristian Stan şi validarea unui consilier local UNPR (Victor Şencu) în locul lui Cosmin Bozieru, exclus din partid.

Propunerile au fost respinse la vot, iar consilierii PNL au părăsit sala de şedinţe. Primii care au plecat din sală au fost liderii judeţeni ai PNL, Ludovic Orban şi Iulian Vladu, care asistau în sală la şedinţă. Imediat au fost urmaţi de consilierii locali.

Jurnaliştii l-au văzut pe Ludovic Orban făcându-i semn lui Claudiu Dumitrescu să iasă din sală.

Consilierii rămaşi la şedinţă i-au votat viceprimari pe Tudorică Răducanu (Partida Romilor) şi Andrei Albu (PSD).

Consilierii PNL ieșind din sala de ședință

Consilierii PNL ieșind din sala de ședință

error: Conţinut protejat !!