Ciprian Iugulescu, preşedinte CSM Târgovişte: Sper ca la anul echipa de baschet feminin să se bată la titlul naţional

iugulescu

Preşedintele CSM Târgovişte, Ciprian Iugulescu, a declarat că speră ca echipa de baschet feminin să se bată anul viitor pentru titlul naţional.

Vineri, la Sala Sporturilor din Târgovişte, după ce au câştigat meciul cu Olimpia CSU Braşov, componentele echipei de baschet feminin CSM Târgovişte au primit medaliile de bronz.

”La sfârşitul unei sezon destul de greu pentru echipa noastră, iată am reuşit să rămânem pe podium şi sper ca la anul echipa Municipal Târgovişte să se bată din nou la titlul naţional. A fost un sezon destul de dificil, cu multe probleme, dar  pe final ne-am concentrat, am strâns rândurile şi iată am reuşit să obţinem medalia de bronz, o medalie care, spun eu, ne onorează”, a declarat preşedintele CSM Târgovişte, Ciprian Iugulescu.

Acesta a adăugat că speră în ajutorul autorităţilor locale (echipa de baschet feminin, la fel ca şi cea de volei feminin, este finanţată de Consiliul Local Târgovişte). Iugulescu a mai spus că speră într-un obiectiv mai îndrăzneţ pentru anul viitor.

”Echipa de baschet a Târgoviştei are o tradiţie, tradiţie ce trebuie respectată şi iată că spectatorii noştri vin în număr din ce în ce mai mare la meciul echipei de baschet. Sperăm ca şi în sezonul viitor, aşa cum am spus, echipa să existe, să avem un obiectiv mult mai îndrăzneţ, să ne batem la campionat şi sperăm cu ajutorul autorităţilor locale să reușim acest lucru”, a afirmat Iugulescu.

Performanţa obţinută în acest sezon de CSM Târgovişte depăşeşte ceea ce îşi propusese clubul la început de sezon, respectiv o clasare pe locurile cinci-opt. Anul trecut CSM Târgovişte a câştigat titlul de campioană la baschet feminin, după o finală exterm de disputată cu Sepsi SIC Sf. Gheorghe.

error: Conţinut protejat !!