Site icon stiriDB

Ciolacu, întâlnire cu candidaţi şi simpatizanţi PSD Dâmboviţa; Ştefan: Câştigăm alegerile

Liderul PSD Marcel Ciolacu a fost prezent, joi, în Dâmboviţa, unde s-a întâlnit cu candidaţi şi simpatizanţi PSD. De asemenea, au fost prezenţi președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dâncu şi secretarul general al PSD, Paul Stănescu.

„Toţi candidaţii noştri sunt motivaţi şi pe 27 septembrie avem un singur scop, acela de a câştiga alegerile în Dâmboviţa (…). Cu siguranţă, pe 27 septembrie vom fi în primele trei judeţe din ţară ca număr de voturi şi ca număr de aleşi locali”, a declarat preşedintele PSD Dâmboviţa, deputatul Corneliu Ştefan.

Acesta spune că forţa organizaţiei stă în echipa social democrată.

„Nu sunt doar eu în această luptă! Forța social-democrației dâmboviţene nu se datorează unui singur om. Este rezultatul muncii tuturor primarilor, consilierilor locali și județeni, a parlamentarilor și a conducerii PSD a Consiliului Județean Dâmbovița. Acest lucru a fost văzut, astăzi, și de președintele PSD, Marcel Ciolacu, președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dâncu, secretarul general al PSD, Paul Stănescu, și președintele executiv al PSD Dâmboviţa, senatorul Titus Corlăţean. Și concluzia lor e aceeași cu a dâmbovițenilor: județul nostru trebuie să meargă înainte – este singura opțiune pentru un viitor mai sigur”, susţine Corneliu Ştefan.

Material realizat la comanda PSD Dâmboviţa

Cod unic mandatar financiar 21200019