Site icon stiriDB

Chrissy Givens, aproape de Alba Iulia?

Una dintre cele mai importante jucătoare ale campioanei la baschet feminin CSM Târgovişte, Chrissy Givens e pe cale să plece sezonul următor la Alba Iulia, scrie sport.alba24.ro.

”Givens nu mai e sub contract cu echipa din Târgovişte. Şansele ca ea să rămână la CSM sunt destul de mici pentru că şi-a exprimat clar punctul de vedere că nu vrea să stea să joace doar în campionat, vrea să evolueze în Cupele Europene. Astfel, un transfer la Alba Iulia nu e exclus”, au precizat, pentru stiriDB, surse din cadrul CSM Târgovişte.

Despre Chrissy Givens se spune că e jucătoarea care garantează titlul de campioană. Givens a jucat cinci sezoane în România, timp în care a cucerit cinci trofee, patru titluri de campioană cu CSM Târgoviște şi unul cu ICIM Arad. Practic la fiecare sezon jucat în țara noastră, jucătoarea a cucerit titlul de campioană.

Surse din cadrul clubului CSU Alba Iulia, citate de sport.alba24.ro, susţin că s-au semnat contracte cu Alexandra Uiuiu, Elisabeth Pavel și Gabriela Mărginean şi se negociază cu Claudia Pop, Florentina Pașcalău, Chrissy Givens și Sasa Cadjo.

CSU Alba Iulia se pregătește intens de Euroligă. Tragerea la sorți a grupelor a repartizat-o în grupa A, alături deținătoarea trofeului, Galatasaray.