Site icon stiriDB

Cezar Preda (PNL): PSD nu mai avea de tăiat nicio panglică în Dâmboviţa dacă Florin Popescu nu aducea bani în judeţ (audio)

tutuianu-cezar-preda-prefectura

Preşedintele PNL Dâmboviţa, Cezar Preda, a declarat, într-o conferinţă de presă, că PSD nu ar mai avea de tăiat nicio panglică în judeţ dacă administraţia 2008-2012 şi fostul preşedinte al CJ Dâmboviţa Florin Popescu nu aduceau fonduri în judeţ.

”Să nu mai critice PSD-ul administraţia 2008-2012, când a fost preşedinte domnul Florin Popescu. Să nu mai îndrăznească să o critice! Că au adus bani aici (în Dâmboviţa, n.r.) cât nu au adus în trei sferturi din ţară. Aici s-au adus! (…) Să nu mai critice, că nu aveau de tăiat nicio panglică dacă Florin Popescu şi administraţia 2008-2012 nu aduceau bani aici. E uşor să vorbeşti şi să te dai mare când nu ai făcut nimic! Să privim pe fiecare cu ce a realizat”, a spus liderul PNL Cezar Preda.

Acesta a dat ca exemplu stadionul ce urmează a fi construit pe fostul amplasament al unităţii militare de la Gara Târgovişte, susţinând că demersurile investiţiei au fost făcute când Florin Popescu este preşedinte al CJ Dâmboviţa.

”Legat de stadionul ce va fi construit la Târgovişte. Ce merit au domnul Ţuţuianu şi PSD-ul în această investiţie? Că până la urmă CNI-ul (Compania Naţională de Investiţii, n.r.) a prins-o tot cu dorinţa administraţiei de atunci”, a precizat preşedintele PNL Dâmboviţa, Cezar Preda.