Site icon stiriDB

Centrul IT Flax Computers – realizat cu fonduri europene

Centrul IT Flax Computers din Târgovişte a fost realizat cu fonduri europene de 1,1 milioane de lei.

Valoarea nerambursabilă este de 820.000 de lei, contractul a fost semnat în august 2011 şi a avut termen de implementare 23 de luni.

Firma beneficiară are ca obiect de activitate repararea calculatoarelor şi a echipamentelor perferice.

Proiectul a constat în realizarea unui centru IT, o construcţie de circa 390 de metri pătraţi pe Calea Domnească din Târgovişte.

”Am aflat de acest program cu fonduri europene prin intermediul unui consultant, consultanţii au rolul principal în opinia mea, ajută foarte mult în realizarea proiectului”, a declarat, joi, administratorul Flax Computers, Adrian Florescu.

Directorul Agenţiei de Dezvoltare Regională (ADR) Sud Muntenia, Liviu Muşat, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Ioan Marinescu, şi reprezentanţi ai presei au efectuat, joi, mai multe vizite la obiective din judeţ realizate cu fonduri europene, printre care şi centrul IT Flax Computers.

”Consider că publicitate pentru sesiunea de finanţare 2014-2020 ar trebui făcută prin intermediul internetului, este cel mai eficient mediu la acestă oră, oricine poate intra pe site-ul ADR Sud Muntenia,să se intereseze de finanţare, să se uite unde se încadrează cu business-ul  pe care vrea să îl facă şi să vadă exact dacă ar putea sau nu cere fonduri, mi se pare pare foarte simplu să intri să descarci acel pdf care lună de lună este postat pe site şi să te uiţi dacă te încadrezi şi dacă poţi să iei sau nu fonduri europene”, a spus administratorul Flax Computers, Adrian Florescu, întrebat de directorul ADR Sud Muntenia cum crede că ar trebui mediatizate proiectele europene.