Centru de informare turistică, realizat cu fonduri europene la Malu cu Flori

Centru de informare turistică, realizat cu fonduri europene la Malu cu Flori

Centrul de informare turistică, realizat cu fonduri europene de circa 200.000 de euro, a fost inaugurat, vineri, în comuna dâmboviţeană Malu cu Flori.

Centrul promovează obiectivele turistice din localităţile Malu cu Flori, Cândeşti, din judeţul Dâmboviţa, şi Boţeşti, judeţul Argeş.

”Sunt convins că în următorii ani zona Valea Dâmboviţei va fi una de dezvoltare turistică importantă de agroturism în mod special. Încerc să sprijin cu tot ce pot Malu cu Flori, putem constata că este aproape gata drumul comunal Valea Largă-Micloşanii Mari, 3,6 kilometri, cu o valoare de 2,1 milioane de lei. Anul acesta vom finaliza proiectul de alimentare cu apă, 3,9 milioane de lei. Anul viitor vom finaliza proiectul de canalizare şi extindere reţele de apă, prin Administraţia Fondului de Mediu”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, la inaugurarea centrului de informare turistică.

informare malu cu flori-w

”Felicit primarul, felicit consiliul local, vă felicit pe toți cei care ați contribuit la realizarea acestor proiecte și vă mulțumesc tuturor colegilor mei care ați ținut să mă însoțiți astăzi”, a adăugat Ţuţuianu.

Primarul din Malu cu Flori, Toma Procopie, spune că acest centru de informare turistică are rol de a promova obiectivele turistice din zonă, în principal biserici vechi.

”În ultimii 10 ani interesul pentru turism a crescut, iar în zonă a început să se dezvolte o reţea de pensiuni agroturistice. Centrul de informare turistică va promova obiectivele şi acţiunile turistice din zonă. Acest centru va da posibilitatea întreprinzătorilor locali să îşi evidenţieze oferta, iar, pe de altă parte, turiştilor le va fi de folos pentru a afla posibilităţile de cazare şi de obiective turistice ale zonei”, a declarat primarul din Malu cu Flori, Toma Procopie.

La inaugurare au fost prezenți președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, candidatul PSD la europarlamentare Claudia Gilia, parlamentari de Dâmbovița, alte oficialități, localnici.

error: Conţinut protejat !!