Site icon stiriDB

Ce sporturi trebuie sa faca femeile din Dambovita ajunse la varsta de 30 de ani?

Daca ai ajuns la varsta de 30 de ani si simti constant ca te dor diferite parti ale corpului, trebuie sa stii ca e nevoie sa iei initiativa si sa incepi sa practici un sport. Nu este nevoie sa iti faci un abonament la sala si sa mergi sa tragi de fiare in mod regulat, ci este suficient sa gasesti o activitate fizica de intensitate usoara, pe care sa o faci de placere de fiecare data cand ai timp. 

Daca nu iubesti jogging-ul sau gimnastica, nu te speria, deoarece exista numeroase alte activitati interesante si frumoase pe care le poti practica atat in aer liber, cat si in confortul propriei locuinte. Trebuie doar sa-ti dai seama ce sport ti-ar putea aduce zambetul pe buze, astfel incat sa faci totul din pasiune, nu din nevoia de a te mentine tanara si sanatoasa.  

Iata ce sporturi pot face femeile de 30 de ani din Dambovita: 

Daca de mica ai iubit miscarile dansatorilor si concursurile, nu este prea tarziu sa te inscrii la un astfel de curs, chiar daca tocmai ai implinit frumoasa varsta de 30 de ani. Fii perseverenta, mergi de mai multe ori pe saptamana, da-ti toata silinta sa inveti pasi noi si vei vedea ca rezultatele nu vor intarzia sa apara. Cu acest tip de activitate fizica te mentii in cea mai buna forma, atat din punct de vedere fizic, cat si al sanatatii. 

Mersul cu bicicleta te poate ajuta sa obtii picioare frumoase, suple si tonifiate, fapt pentru care nu trebuie sa stai pe ganduri atunci cand ti se iveste oportunitatea de a iesi la o astfel de plimbare. In cazul in care esti doar pasionata, dar nu detii inca un astfel de mijloc de transport, intra pe site-ul Decathlon si alege modelul care iti surade. Fii foarte atenta la specificatiile produsului, astfel incat bicicleta sa se potriveasca nevoilor si dorintelor tale!  

In cazul in care iti face foarte mare placere sa inoti, poti profita putin de acest hobby pentru a ajunge la o silueta de invidiat. Daca nu stii inca sa inoti, nu trebuie sa refuzi categoric aceasta activitate, deoarece cu ajutorul unui antrenor priceput poti invata dupa doar cateva sedinte. Asadar, echipeaza-te in mod corespunzator, ia-ti inima in dinti si incearca sa te mentii la suprafata atunci cand te afli in bazin. 

Toata lumea adora plimbarile lungi linistite, insa in cazul in care te-ai hotarat sa ai o sanatate de fier, trebuie sa imbini utilul cu placutul. Prin urmare, poti inlocui periodic plimbarile lente cu cele alerte, astfel incat sa-ti antrenezi toti muschii corpului. Este o activitate fizica extrem de relaxanta, practicata chiar si de persoanele foarte in varsta, deoarece poate fi facuta cu usurinta si fara cheltuieli. 

In cele din urma, este esential sa gasesti un mod practic si util de a-ti petrece timpul liber si, mai ales, sa-ti gasesti intotdeauna timp pentru tine si sanatatea ta.  

Sursa foto: Unsplash.com