Site icon stiriDB

Ce gandesc femeile: iata care sunt detaliile care le atrag atentie inca din prima clipa!

Te-ai intrebat mereu ce este in mintea femeilor? In acest articol, ai ocazia sa afli care sunt primele lucruri pe care o doamna sau domnisoara le observa la sexul opus, inca de la prima intalnire si care sunt cele care ii starnesc interesul!

Chiar daca femeile sunt cele care se preocupa, in general, de imaginea pe care o prezinta in fata celorlalti, nu inseamna ca nu exista si barbati carora le-ar placea sa stie cum gandesc acestea, pentru a face mici schimbari cu privire la aspect sau comportament. Exista anumite trasaturi foarte usor de observat chiar de la prima vedere, si altele care sunt evidente abia dupa o discutie. Asadar, daca te pregatesti de o intalnire sau iti doresti sa afli cum iti poti imbunatati prima impresie pe care o lasi reprezentantelor sexului frumos, citeste in continuare!

Inca din primul moment, femeile sunt atente la detalii care poate te vor surprinde

Printre primele lucruri care ii vor atrage atentia se numara incaltamintea. Aceasta trebuie sa fie curata si sa se potriveasca cu restul tinutei. Trebuie sa stii ca incaltarile pot spune foarte multe despre tine: daca esti nonconformist, ce stil preferi, daca esti un barbat modern, ba chiar domeniul in care iti desfasori activitatea legata de job. Deci, daca esti adeptul tinutelor cu influenta urbana, relaxate, alege produsele de la Nike pe Collectiveonline.com si impresioneaza-ti partenera! In caz contrar, asorteaza la un costum business o pereche de pantofi deosebiti, cu un design atractiv!

Asa cum tu observi imediat cum articolele vestimentare purtate de o femeie ii imbratiseaza acesteia formele sau ii pun in valoare silueta, surprinzator, acest lucru se intampla si invers! Chiar daca hainele masculine nu au un croi ce urmeaza fiecare linie a corpului si sunt mai largi, piese potrivite vor dezvalui indeajuns de mult din trupul tau incat sa straneasca interesul celor din jur. De exemplu, articolele brandului Calvin Klein Jeans sunt cunoscute pentru felul in care se aseaza si in care evidentiaza cele mai placute trasaturi fizice. In general, produsele de firma sunt cele care sunt confectionate special pentru a avantaja silueta, din materiale calitative si cu un aspect deosebit.

Mainile unui barbat trebuie sa fie la fel de ingrijite ca cele ale unei femei. Bineinteles, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa folosesti lac de unghii, insa o manichiura curata iti va crea o imagine foarte placuta!

Forma ochilor si a buzelor, dar si felul in care zambesti sunt elemente care atrag atentie oricarei doamne sau domnisoare. Trebuie sa fii, deci, atent la felul in care arata dantura ta!

Inca din primele clipe, femeile din jurul tau vor remarca felul in care vorbesti, vocea ta, daca ai simtul umorului si atitudinea ta fata de viata. O persoana deschisa, vesela si pozitiva va impresiona placut de fiecare data!

Cele mentionate sunt detaliile pe care reprezentantele sexului frumos le observa inca de la prima intalnire. Bineinteles, naturaletea nu trebuie sa lipseasca, iar o stare de spirit buna te va face mai atractiv in ochii acestora!