Site icon stiriDB

Câteva sute de persoane protestează, vineri, pe străzile Târgoviştei

protest-vineri-2

Peste 500 de persoane protestează, vineri seara, pe străzile municipiului Târgovişte faţă de actele normative date de guvern în legătură cu modificarea Codului Penal şi graţierea.

Este a treia zi de proteste în municipiu, ca şi cele anterioare şi acesta a fost anunţat pe facebook. Oamenii s-au strâns începând cu ora 18.00 pe platoul Prefecturii Dâmboviţa, iar unii au venit cu copii. De asemenea la protest, printre tineri, au fost prezenţi, în număr mare, şi persoane de vârsta a treia.

Manifestarea a fost una paşnică.

Însoţiţi de Poliţie şi jandarmi, protestatarii au mers pe arterele din Târgovişte. Circulaţia nu a fost blocată, manifestanţii fiind îndrumaţi de poliţişti şi jandarmi să meargă pe o singură bandă de circulaţie a drumului.

În faţa sediului PSD Dâmboviţa, protestarii au scandat ”PSD, ciuma roşie!”.

Pe platoul Prefecturii, unii dintre tineri au scandat ”PSD şi PNL, aceeaşi mizerie!”

Pe pancartele purtate de manifestanţi scria ”DNA să vină să vă ia!”, ”Nu staţi la căldură! Şi pe voi vă fură!”, ”Abrogaţi şi demisionaţi”, ”Binecuvântat fie poporul care luptă UNIT împotriva corupţiei”, ”Dragnea, nu-ţi permit să mă sfidezi!”.

Mai mulţi tineri discutau între ei, exprimându-şi nemulţumirea, la momentul când se scanda ”PSD – ciuma roşie!”. ”Unii dintre cei care sunt pe aici, nici nu ştiu de ce ies, strigă împotriva PSD, în loc să ne luăm de ordonanţe”, a spus unul dintre aceştia.