Câştigătorii festivalului ”Crizantema de Aur” Târgovişte 2015

afis-crizantema

Festivalul Naţional de Interpretare a Romanţei ”Crizantema de Aur”, ediţia 2015, s-a încheiat, sâmbătă seara, cu gala laureaţilor, iar marele premiu a fost câştigat de Rodica Pop Seling (Zalău, jud. Sălaj).

Juriul condus de maestrul Voicu Enăchescu a desemnat şi ceilalţi câştigători: Premiul I – Andrei Ştefăneţ (Chişinău, Rep. Moldova); Premiul II – Ionuţ Boancheş (Constanţa, jud. Constanţa); Premiul III – Ilie Constandache (Darabani, jud. Botoşani).

Celor de mai sus li s-au adăugat alte trei premii speciale, oferite de organizatori. Cristina Mihaela Dan (jud. Dâmboviţa) a primit Premiul Special „Daniela Vlădescu”, precum şi Premiul Special oferit de Primăria municipiului Târgovişte. De asemenea, Consiliul Judeţean Dâmboviţa a oferit un Premiu Special pentru Adrian Ioachim Stănilă (jud. Braşov).

Festivalul ”Crizantema de Aur” a avut loc în perioada 22-24 octombrie, la Teatrul Tony Bulandra din Târgovişte.

Festivalul este organizat de Consiliul Local şi Primăria Municipiului Târgovişte, Teatrul „Tony Bulandra” din Târgovişte, Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa. Bugetul festivalului a fost de aproximativ 700.000 de lei.

Au fost vândute circa 140 de abonamente (restul până la capacitatea de peste 200 de locuri a sălii find invitaţii), preţul unui abonament fiind de 100 de lei. Sala festivalului a fost plină pe întreaga durată a evenimentului.

error: Conţinut protejat !!