Site icon stiriDB

#parlamentare2016 Carmen Holban (PSD): Avem în această perioadă întâlniri cu cetăţeni; problemele ridicate sunt diverse, în funcţie de necesităţile zonei

carmen-holban-piata

Candidatul PSD Dâmboviţa la funcţia de deputat, Carmen Holban – viceprimar al municipiului Târgovişte a anunţat că, în această perioadă, reprezentanţii PSD au întâlniri cu cetăţenii atât în Târgovişte, cât şi în judeţ.

Ca membru al administraţiei publice locale, Carmen Holban spune că multe dintre discuţiile cu cetăţenii se axează pe probleme administrative.

”Depinde de cartierul unde ne aflăm, în funcţie de necesităţile fiecărui cartier, în parte. Deci, dacă la întîlnirile noastre vin mai multe mămici îşi doresc locuri de joacă pentru copii. În general, asfaltările şi canalizările sunt pe primul loc şi anvelopările blocurilor, acolo unde nu s-au realizat până acum. Una dintre nemulţumirile pe care le-am sesizat a fost cea de strângere a câinilor, este o problemă cu care ne confruntăm, noi strângem zilnic câini, însă de fiecare dată sunt persoane care vin şi îi iau şi îi lasă din nou pe stradă”, a precizat Carmen Holban.