Carmen Holban (deputat PSD), despre Comitetul Executiv al OFSD

Carmen Holban (deputat PSD), despre Comitetul Executiv al OFSD

Iniţiativele şi proiectele dezbătute la Comitetul Executiv al Organizației Femeilor Social-Democrate (OFSD) ce a avut loc, joi, la Palatul Parlamentului, vizează viaţa social economică, dar şi rolul femeilor în politică.

Ieri (16 iunie 2022, n.r.), la Palatul Parlamentului, am participat la ședința Comitetului Executiv al Organizației Femeilor Social-Democrate din România.

Întâlnirea, deosebit de importantă pentru următoarele proiecte ale femeilor social-democrate, s-a bucurat de prezența președintelui PSD Marcel Ciolacu, a secretarului general al PSD, Paul Stănescu, și a prim-vicepreședintelui PSD, Gabriela Firea.

Discuțiile conduse de președintele #OFSD, Doina Federovici, s-au axat pe identificarea și implementarea de soluții care să ușureze, în cel mai scurt timp, traiul românilor, mai ales acum în contextul crizei economice generate de conflictul din Ucraina, dar și de prețul ridicat la energie și carburant.

Tocmai de aceea, proiectele ministrului Gabriela Firea, inițiative care vin în ajutorul familiei și al tinerilor și care promovează egalitatea de șanse, beneficiază de întregul suport al Organizației Femeilor Social-Democrate din România.

De asemenea, s-a discutat și despre nevoia creșterii numărului de femei în funcțiile de decizie, atât cele politice, cât și administrative.

OFSD și-a asumat implicarea în toate aspectele vieții politico-administrative, rolul nostru urmând să fie definitoriu în toate proiectele viitoare, sociale și economice.

Carmen Holban, deputat PSD de Dâmboviţa

error: Conţinut protejat !!