Site icon stiriDB

Carmen Holban, deputat PSD de Dâmboviţa: Programul Judeţean de Dezvoltare Locală a început să-și producă efectele

Investiţii prin Programul Judeţean de Dezvoltare Locală derulat de CJ Dâmboviţa sunt în derulare, programul îşi produce efectele, susţine deputatul Carmen Holban, care a participat, miercuri, alături de preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, la o vizită în teren.

„Dezvoltarea județului este o muncă de echipă, iar Programul Județean de Dezvoltare Locală propus primarilor de către președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a început să-și producă efectele. Se lucrează cu spor în Hulubești, Dragodana, Mătăsaru, Gura Șuții și Ulmi, iar sumele pe care le asigură Consiliul Județean Dâmbovița sunt destul de consistente. Valoarea totală a celor 9 proiecte implementate de cele 5 primării, modernizări de drumuri, extinderi rețele de canalizare, amenajare trotuare, locuri de joacă pentru copii și terenuri de minifotbal, se ridică la aproximativ 10.000.000 de lei, iar Consiliul Județean Dâmbovița asigură aproape jumătate din această sumă”, a precizat Carmen Holban.

Consiliul Judeţean Dâmboviţa finanţează 61 de obiective de investiţii locale prin Programul Judeţean de Dezvoltare Locală (PJDL), suma alocată fiind de 58 de milioane de lei. Primăriile care au solicitat bani în cadrul PJDL participă cu o cotă de cofinanţare.