Site icon stiriDB

Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin, întâlnire la Târgovişte cu membri şi simpatizanţi ALDE

tariceanu-constantin-georgica-dumitru

Cei doi copreşedinţi ai ALDE, Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin, s-au întâlnit, vineri, la Târgovişte cu membri şi simpatizanţi ai ALDE.

Întâlnirea a avut loc la corpul K al Universităţii Valahia.

Discursurile s-au axat pe mobilizarea pentru alegerile locale. Tăriceanu a fost întrebat de un participant la întâlnire despre recenta trecere de la UNPR la PNL a lui Dumitru Miculescu (preşedinte UNPR Dâmboviţa, ulterior copreşedinte PNL Dâmboviţa).

”Obiectivul nostru declarat pentru alegerile care urmează este să ne alocăm cel puţin locul trei, dacă nu locul doi pe scena politică (..) Când m-aţi întrebat de domnul… nu ştiu cum îl cheamă care a trecut de colo, colo (deputatul Georgică Dumitru îi şopteşte: Dan Miculescu). Ştiu cum, am reţinut, asta e aşa, pentru frumuseţea explicaţiei. Mi-a venit în minte un proverb: câinele moare de prea multă fugă şi… continuarea nu o mai spun, că nu e frumoasă. Nu mă interesează şi nu trebuie să vă intereseze nici pe dumneavoastră”, a răspuns Tăriceanu.

Cei doi copreşedinşi ALDE au oferit flori doamnelor şi domnişoarelor prezente la întâlnire, cu ocazia zilelor de 1 şi 8 martie şi le-au felicitat pentru implicarea în politică. Florile erau oferite cu un şnur de mărţişor de care era legată o bucăţică de hărtie cu mesajul ”ALDE – de partea ta”.