Cadouri pentru persoanele cu dizabilităţi de la Centrul Ţuicani

Cadouri pentru persoanele cu dizabilităţi de la Centrul Ţuicani

Primarul  municipiului Moreni, Constantin Dinu, şi preşedintele PSD Târgovişte, Cristian Stan, au mers, joi, la Centrul de Recuperare şi Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Ţuicani – Moreni, unde au oferit cadouri persoanelor cu dizabilităţi.

tuicani cristian stan 1

”Astăzi, am încercat să facem sărbătorile puţin mai frumoase şi masa puţin mai bogată persoanelor cu dizabilităţi internate la Centrul de Recuperare şi Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Ţuicani – Moreni. Cu aceasta ocazie mărturisesc că am ascultat cele mai mai frumoase colinde din viaţa mea, interpretate chiar de către persoanele cu dizabilităţi, sub îndrumarea unor oameni cu inimă mare, dedicaţi trup şi suflet activităţii din cadrul instituţiei”, scrie liderul PSD Târgovişte, Cristian Stan, pe pagina sa de facebook.

tuicani cristian stan 2

Despre eveniment se scrie şi pe pagina de facebook a Primăriei Moreni.

”În prezența angajaților Centrului și a directorilor Dorin Andreica și Gheorghe Ciocan, invitații au oferit persoanelor cu disabilități cozonaci, dulciuri și un porc tăiat pentru a sărbători așa cum se cuvine Sărbătoarea Crăciunului și le-au urat Crăciun Fericit și un An Nou mai bun”, se arată pe pagina de facebook a Primăriei Moreni.

error: Conţinut protejat !!