Site icon stiriDB

Bazinul de înot de la Târgovişte, închis de la sfârşitul anului trecut

Din 11 februarie 2016 bazinul de înot a fost redeschis.

Bazinul de înot de la Târgovişte este închis de la sfârşitul anului trecut, pe uşa de acces la bazin fiind lipită o coală de hârtie pe care scrie ”revizie tehnică”.

Într-un comunicat de presă, CSM Târgovişte precizează, la mai bine de o lună de când a fost închis, că ”s-a decis închiderea temporară a acestuia din cauza unei defecțiuni apărută la nivelul stației de clorinare, fără de care nu era posibilă funcționarea bazinului în normele legale”.

Nu se explică în comunicat de ce remedierea defecţiunii a durat atât de mult.

”Stația de clorinare era în afara perioadei de garanție, prin urmare a fost necesară înlocuirea, recalibrarea și reglarea sa pentru a alimenta cu clor conform normelor prevăzute de lega acutală; în urma recoltării probelor de apă efectuate de reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița se va stabili dacă Bazinul de înot îndeplinește valorile normale de funcționare, astfel încât să poată fi redeschis în zilele următoare”, se mai arată în comunicatul CSM Târgovişte.

Bazinul de înot este situat în micro 3 şi este în administrarea Clubului Sportiv Municipal (CSM) Târgovişte.

Bazinul are o lungime de 25 m şi o lăţime de 12,50 m, iar adâncimea variază între 1,40 m si 2,00 m, cu un volum de circa 445 mc. Bazinul de înot este dotat cu vestiare, grupuri sanitare şi duşuri, cabinet medical.