Site icon stiriDB

Baschet feminin: CSM Târgovişte pierde și meciul doi al semifinalei cu U Cluj și va lupta pentru locurile 3-4

Echipa de baschet feminin Universitatea Cluj-Napoca a câştigat, marţi seara, partida de la Târgovişte, contra CSM cu scorul de 90-62 (18-10, 27-14, 25-17, 20-21).

Partida a contat pentru semifinalele Ligii Naţionale de Baschet Feminin (LNBF), iar victoria de marţi seara le-a trimis pe clujence în finală, după ce câştigaseră şi prima partidă a semifinalei, pe 7 aprilie, la Cluj.

Clujencele au dominat categoric partida, din primul minut până la final. Fetele de la CSM au reuşit să câştige ultimul sfert (21-20), dar asta nu a contat pentru că echipa oaspete deja sărbătorea calificarea.

De la Universitatea Cluj s-au remarcat Taneisha Harrison (22 puncte, 5 recuperări), Andra Mandache (12 puncte, 9 recuperări) şi Brittanic Janelle Denson (11 puncte, 4 recuperări).

Pentru echipa din Târgovişte, cele mai multe puncte le-au marcat Porchia Green (27 puncte) şi Monique Coker (14 puncte).

Universitatea Cluj-Napoca va întâlni în finală echipa care se va califica din cealaltă semifinală, Sepsi SIC sf. Gheorghe – Olimpia CSU Braşov, iar echipa din Târgovişte va înfrunta învinsa din acea semifinală, pentru locurile 3-4.