Baschet feminin: CSM Târgovişte pierde derby-ul cu Sepsi, partida fiind decisă după o repriză de prelungiri

baschet-csm-sepsi

Baschetbalistele de la CSM Târgovişte au pierdut, sâmbătă, pe teren propriu, derby-ul cu rivala Sepsi SIC Sf. Gheorghe, cu scorul de 54-59 (10-15, 7-17, 15-10, 19-9, 3-8).

La sfârşitul celor patru sferturi scorul a fost egal (51-51) şi a fost nevoie de o repriză suplimentară de cinci minute pentru a se decide învingătoarea.

Primele două reprize ale partidei au aparţinut echipei oaspete, care a dominat jocul, iar scorul la pauză a arătat această diferenţă, 32-17 în favoarea echipei din Sf. Gheorghe. Jumătatea a doua a partidei a aparţinut gazdelor, care, ajutate şi de public, au reuşit să egaleze şi au trimis partida în prelungiri.

La începutul partidei, suporterii Târgoviştei au afişat un tricolor imens şi un mesaj pentru rivala din Sf. Gheorghe: ”Sepsi: finanţare şi lot/ contra CSM-ului n-aţi găsit antidot”.

Pentru echipa din Sf. Gheorghe, cele mai multe puncte le-au marcat Janeesha Jeffery şi Tyaunna Marshall, fiecare câte 15 puncte, şi Amanda Thompson, 12 puncte. Pentru echipa din Târgovişte, Monique Coker a marcat 20 de puncte şi a reuşit 14 recuperări, iar Porchia Green a marcat 14 puncte şi a avut şase recuperări.

Etapa următoare CSM Târgovişte va juca tot acasă, întâlnind miercuri, 8 martie, pe CS Phoenix Galaţi.

error: Conţinut protejat !!