Baschet feminin: CSM Târgovişte pierde acasă în faţa Sepsi Sf. Gheorghe, 55-70

csm-sepsi-cupa-romaniei-2

Echipa de baschet feminin CSM Târgovişte a pierdut acasă, miercuri seara, meciul împotriva rivalei Sepsi Sf. Gheorghe cu scorul de 55-70 (18-16, 16-22, 11-18, 10-14).

Partida a contat pentru sferturile de finală ale Cupei României la baschet feminin. Returul are loc la Sf. Gheorghe peste o saptamână.

Faţă de anul trecut, când câştiga titlul, echipa din Târgovişte are un sezon mai slab. În actuala ediţie a Ligii, CSM a câştigat cinci partide şi a pierdut cinci, pe când echipa din Sf. Gheorghe are în palmares 10 victorii.

Echipa oaspete a reuşit să îşi confirme statutul de favorită, miercuri, controlând meciul pe aproape întreaga durată.

CSM Târgovişte a început bine partida şi a câştigat la două puncte primul sfert. La echipa din Târgovişte s-a întors, de câteva zile, o jucătoare importantă a anilor trecuţi: Porchia Green. Aceasta a jucat puţin peste 15 minute, dar a fost departe de forma pe care a arătat-o în sezoanele trecute.

În Sala Polivalentă din Târgovişte nu a fost prezent, miercuri, niciun suporter al Sepsi. Accesul în sală s-a făcut pe bază de invitaţie, iar oficiali ai CSM au declarat în presa locală că reprezentanţii Sepsi nu au anunţat intenţia de a veni cu suporteri şi nici nu au solicitat, cu trei zile înainte de partidă, cum prevăd regulamentele, un număr exact de bilete sau invitaţii.

În lipsa unei galerii adverse cu care să se ‘dueleze’, suporterii târgovişteni nu au avut nicio scandare la adresa adversarelor, preferând să încurajeze CSM-ul pe întreaga durată a partidei. Suporterii CSM au afişat la începutul meciului mesajul ”Ţară scumpă, cât trăiesc/ România, te iubesc!”. Spre finalul partidei suporterii au avut un mesaj şi pentru cei din administraţia locală: ”Baschet, nu volei!”, sugerând ca echipa de volei este favorizată financiar, în dauna echipei de baschet.

csm-sepsi-cupa-romaniei

csm-targoviste-sepsi-sic-03

csm-sepsi-cupa-romaniei-4

error: Conţinut protejat !!