Site icon stiriDB

Baschet feminin: CSM Târgoviște – medalie de bronz la final de sezon (foto)

baschet-bronz-01

CSM Târgoviște a încheiat Liga Națională de baschet feminin pe locul 3 după ce vineri, în al doilea meci al finalei mici, a învins-o acasă pe Olimpia CSU Brașov cu scorul de 79-62 (19-17, 14-19, 29-9, 17-17), scrie Agerpres.

Echipa din Târgoviște, campioana sezonului trecut, câștigase primul meci al finalei mici, la Brașov, cu scorul de 71-56.

Antrenorul echipei CSM Târgoviște, Predrag Vasic, a declarat, după încheierea meciului, că este bucuros că ”echipa este pe podium” după ce a câștigat finala mică.

”Nu a fost ușor, dar toată lumea a rezistat când noi am jucat rău în noiembrie, decembrie. Mă bucur că suntem pe podium, Târgoviște merită să fie pe podiumul baschetului feminin, dar mai sus decât locul trei”, a precizat Predrag Vasic.

Întrebat dacă va rămâne la Târgoviște și în următorul sezon, tehnicianul sârb a spus că da, dacă va fi dorit și dacă echipa va avea un lot bun.

Andreea Olah salută suporterii CSM Târgoviște la finalul partidei

Andreea Olah, cea mai bună jucătoare a CSM Târgoviște în meciul de vineri seara, cu 30 de puncte marcate, le-a mulțumit suporterilor și a declarat că regretă că CSM nu a jucat finala mare.

”Vreau să le mulțumesc fanilor, care au fost minunați, antrenorului, staff-ului echipei, tuturor celor care au fost alături de noi. Regretul meu e că nu am jucat finala mare, dar așa e viața, asta s-a întâmplat. Să privim însă partea bună, avem totuși o medalie, în condițiile în care am început foarte prost acest campionat. Eu m-am simțit foarte bine la Târgoviște, e al doilea an pentru mine aici și vom vedea în vară ce va fi”, a spus Andreea Olah.

La finalul meciului a avut loc festivitatea de premiere. Echipa din Brașov a primit o diplomă, iar cea din Târgoviște medalii de bronz.