Baschet feminin: CSM Târgovişte învinge Univ. Goldiş ICIM Arad cu 59-52

green-csm-icim

Echipa de baschet feminin a CSM Târgovişte a câștigat, miercuri seara, pe teren propriu, derby-ul de tradiție al baschetului feminin românesc, în faţa Univ Goldiş ICIM Arad cu scorul de 59-52 (14-18, 16-10, 12-13, 17-11).

Târgoviştencele continuă parcursul bun în Liga Naţională de Baschet Feminin adunând şapte victorii din tot atâtea meciuri. Parcursul bun duce echipa din Târgoviște pe primul loc în clasament.

Deşi era favorită certă în meciul de miercuri seara, CSM-ul a început slab partida, încheind condusă primul sfert (14-18). Faţă de ediţiile trecute, echipa din Arad s-a prezentat cu un lot cu sportive foarte tinere, însă echipa a arătat ambiţie, reuşind să joace de la egal la egal cu sportivele mult mai titrate din Târgovişte.

Decisive au fost ultimele minute ale partidei, când CSM-ul s-a desprins în câştigătoare.

De la gazde s-au remarcat Monique Coker (22 p., 11 recuperări), Porchia Green (15 p., 8 recuperări) şi Larisa Toma (8 pc). De la echipa din Arad cea mai bună marcatoare a fost Jovana Pasic (22 p.). Pentru următoarea partidă CSM Târgovişte se va deplasa, sâmbătă, la Cluj Napoca, unde va întâlni Universitatea.

error: Conţinut protejat !!