Site icon stiriDB

Baschet feminin: CSM Târgovişte învinge clar rivala Sepsi Sf. Gheorghe cu 49-36 (foto)

csm-sepsi-2016-01

CSM Târgovişte, ocupanta locului trei în ediţia trecută a Ligii Naţionale de Baschet Feminin, a învins, sâmbătă seara, campioana en titre, Sepsi Sf. Gheorghe cu 49-36 (15-11, 27-20, 40-26, 49-36).

Echipa din Târgovişte a disputat primul meci oficial din această stagiune pe teren propriu, în Sala Sporturilor din municipiu.

Lotul CSM-ului a fost întărit faţă de ediţia trecută, s-au întors la echipă jucătoare ca Monique Coker, Porche Poole sau Elena Dincă. Echipa din Târgovişte are şi un nou antrenor în această ediţie, pregătirea jucătoarelor fiind asigurată de Cătălin Tănase.

Partida de sâmbătă a fost dominată clar de târgoviştence, care au condus pe întrega durată a meciului şi au reuşit să îşi ia revanşa pentru sezonul trecut, terminat doar cu medalie de bronz. Cele mai bune marcatoare ale CSM-ului au fost Monique Coker (11 pc), Porche Poole (9 pc) şi Donica Cosby (8 pc).

Mulţi târgovişteni au ales să vină să urmărească derby-ul LNBF, deşi partida se desfăşura în timp ce naţionala de fotbal a României juca în deplasare contra Armeniei. Şi echipa din Sf. Gheorghe a fost însoţită de o galerie numeroasă şi gălăgioasă, aceasta fiind redusă la tăcere pe finalul meciului de victoria târgoviştencelor.