Site icon stiriDB

Baschet feminin – Chrissy Givens: O să aducem titlul la Târgovişte

chrissy-givens

Vedeta echipei de baschet feminin CSM Târgovişte, Chrissy Givens, le-a promis suporterilor, joi, la finalul meciului cu Sepsi SIC Sf. Gheorghe că titlul de campioană va fi adus la Târgovişte.

”Da, o să aducem titlul la Târgovişte”, a spus Givens.

Jucătoarea a mai declarat că meciul de joi a fost unul bun şi că târgoviştencele au simţit susţinerea publicului.

”A fost un joc bun, din partea tuturor, începând cu banca tehnică, fetele din teren şi publicul. A fost o victorie a tuturor pentru că toţi am învins astăzi. Am simţit susţinerea publicului încă de când am ieşit la încălzire, înaintea meciului. A fost minunat, chiar mai bine decât ieri (miercuri, n.r.), ne-am luat energia de la public. A fost ultimul meci al sezonului la Târgovişte şi a fost o luptă spectaculoasă şi cu un public minunant”, a afirmat Chrissy Givens.

Despre Givens se spune că e jucătoarea care garantează titlul. E la al şaselea an în România şi a adunat cinci tituri de campioană (patru cu CSM şi unul cu ICIM Arad), având şanse acum la al şaselea trofeu. Dacă se va întâmpla asta după meciul de la Sf, Gheorghe, Chrissy Givens se poate lăuda cu titlul de campioană în toţi anii petrecuţi în România.