Bărbat din Glod arestat preventiv pentru violarea unei minore în vârstă de 10 ani

Bărbat din Glod arestat preventiv pentru violarea unei minore în vârstă de 10 ani

Un bărbat de 33 de ani din localitatea dâmboviţeană Glod a fost arestat preventiv, vineri, fiind acuzat de violarea şi lipsirea de libertate a unei minore în vârstă de 10 ani, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa.

Familia fetiţei a reclamat fapta la Poliţie în data de 2 iulie. Suspectul este vecin al familiei respective.

”Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni au probat activitatea infracţională a unui bărbat, de 33 de ani, din localitatea Glod, bănuit de comiterea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate în mod ilegal. Din cercetările efectuate, a reieşit faptul că în seara zilei de 02 iulie a.c., ar fi constrâns, prin acte de violenţă, o minoră, de 10 ani, să întreţină raporturi sexuale”, se arată în comunicatul IJP Dâmboviţa, remis vineri.

După ce familia minorei a reclamat fapta, poliţiştii au demarat căutările suspectului care  se sustragea cercetărilor. În urma verificării la domiciliu, poliţiştii l-au depistat, în timp ce se ascundea în şifonier.

Bărbatul nu îşi recunoaşte fapta.

Poliţiştii au procedat la reţinerea acestuia pentru 24 de ore şi fiind prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

error: Conţinut protejat !!