Autorităţile locale din Târgovişte anunţă că sunt pregătite pentru iarnă

Autorităţile locale din Târgovişte anunţă că sunt pregătite pentru iarnă

boriga pregatiri iarna1Direcţia de Salubritate din cadrul Primăriei Târgovişte are pregătite pentru intervenţie, în acest sezon rece, 49 de utilaje de iarnă şi peste 200 de oameni. Şi cetăţenii sunt chemaţi să se implice în acţiunea de deszăpezire.

„Avem toate categoriile de utilaje pregătite (…) pentru a interveni şi a asigura cetăţenilor condiţii normale de siguranţă a traficului pe timp de iarnă”, a declarat primarul Târgoviştei, Gabriel Boriga.

Edilul a lansat un apel către toţi cetăţenii să dea o mână de ajutor administraţiei.

„Dacă vom avea zăpadă de jumătate de metru într-o noapte, va fi imposibil ca a doua zi de dimineaţă, până la ora 10.00, de exemplu, tot oraşul, zecile de kilometri de şosele şi trotuare să fie deszăpezite. Rog cetăţenii municipiului să-şi cumpere lopeţi şi să nu pregete să dea o mână de ajutor administraţiei pentru a deszăpezi trotuarele. Asociaţiile de proprietari, care vor fi înştiinţate oficial săptămâna viitoare, poartă responsabilitatea asupra ţurţurilor care se creează la streşini, să ţină sub observaţie acest fenomen. Nu vreau să avem accidente de acest gen”, a spus primarul Gabriel Boriga.

error: Conţinut protejat !!