Autocolante greu de îndepărtat, cu mesaje anti PSD, lipite pe maşini în Târgovişte, Găeşti, Moreni şi Răcari

Autocolante greu de îndepărtat, cu mesaje anti PSD, lipite pe maşini în Târgovişte, Găeşti, Moreni şi Răcari

PSD Dâmboviţa a sesizat, duminică dimineaţa, mai multe nereguli electorale, printre care vandalizarea a zeci de maşini în Târgovişte, Găeşti, Moreni şi Răcari, maşini pe care s-au lipit autocolante greu de dezlipit cu mesaje anti PSD.

”Începând de ieri (sâmbătă, n.r.), din partea a doua a zilei, am avut mai multe incidente cu caracter electoral, cele mai multe provocate  de membri ai PNL, care nu înţeleg să desfăşoare o campanie electorală în limitele legalităţii. Lucrul cel mai grav este cel care s-a întâmplat azi-noapte în Târgovişte, Găeşti, Moreni şi Răcari pe maşini s-au lipit autocolante cu mesaje denigratoare la adresa PSD”, a declarat, într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Acesta spune că aproximativ 10 persoane din Târgovişte au venit la sediul PSD din localitate pentru a sesiza cele întâmplate.

”I-am ajutat să facă plângeri, oamenii s-au dus şi le-au înregistrat la Poliţie”, a precizat Ţuţuianu.

Acesta a spus că, la Târgovişte, sunt camere video în zone unde au fost astfel de evenimente şi cere Inspectoratului Judeţean de Poliţie să procedeze la identificarea persoanelor fizice care au desfăşurat asemenea acţiuni, la tragerea lor la răspundere, dar şi identificarea persoanelor care au comandat asemenea acţiuni.

”La Găeşti au fost identificate două maşini: DB 21 CIM, DB 87 GGL, au fost identificate de Poliţie patru persoane fizice cunoscute ca fiind membri PNL, Barbu Gabriel, Ştefan Cristian, Ciucă şi Ungureanu, iar la ora 23.30 azinoapte, în Răcari, la Ghergani, a fost identificat numitul Gornistu Constantin însoţit de un minor, care au declarat la momentul când au fost prinşi că au fost trimişi să pună asemenea autocolante de preşedintele PNL Dâmboviţa, Mihail Volintiru, motiv pentru care am şi făcut o plângere împotriva acestuia, plângere înregistrată la organele de Poliţie”, a mai spus liderul PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Poliţia Dâmboviţa a confirmat că au fost depuse plângeri în cazul lipirii de autocolante cu mesaje electorale pe maşini.

”În noaptea de 24 spre 25 mai am fost sesizaţi că mai multe persoane au lipit autocolante cu mesaje defăimătoare la adrea unui partid politic. Au fost identificate patru persoane şi amendate cu suma totală de 6.000 de lei. Se continuă verificările. Sunt, până acum,  două sesizări depuse de către o formaţiune politică în care sunt semnalate faptele”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Dâmboviţa, Alexandra Niculae.

error: Conţinut protejat !!