De aproape un an PDL cere încetarea mandatului de consilier local Târgovişte al lui Tudorică Răducanu (audio)

tudorica raducanuToţi consilierii locali din Târgovişte s-au abţinut, la şedinţa de joi, la hotărârea privind încetarea mandatului de consilier al lui Tudorică Răducanu.

Acesta a fost exclus din PDL în luna ianuarie a acestui an şi de atunci consilierii nu reuşesc să se pronunţe prin vot în vederea încetării mandatului acestuia. La şedinţa de joi nici măcar consilierii PDL, partid care cere plecarea lui Răducanu din consilul local, nu au votat pentru ci s-au abţinut.

Pe acest subiect există şi o acţiune formulată în instanţă de Prefectura Dâmboviţa întrucât legea spune că un consilier îşi pierde mandatul dacă este exclus din partidul pe listele căruia a candidat. E necesar însă şi votul consilierilor pentru acest lucru.

”Ţin să mulţumesc colegilor mei pentru că, în sfârşit, au ajuns la o concluzie: că războiul ăsta nu are rost, să meargă în continuare aşa nu are niciun rost. Am venit aici că am fost ales de un număr de cetăţeni, electoratul meu, pe care îl am de bine, de rău. De aceea vreau să vă spun că noi nu am venit aici să ne războim unul cu altul, am venit să facem treabă pentru cetăţeni. Avem mult mai multe probleme decât să stăm să ne războim să dăm afară un coleg. Dacă doriţi, acum în faţa dumneavoastră, pe cuvântul meu şi fără niciun fel… pot să îmi dau demisia”, a spus consilierul  local din Târgovişte, Tudorică Răducanu, după încheierea votului din şedinţa de joi.

raducanu CL

”PSD…USL şi PPDD nu au fost niciodată împotriva mea”, a adăugat Răducanu.

Când a spus că este dispus să îşi dea demisia, consilierii locali au izbucnit în râs, din sală auzindu-se ”nu ai curaj” sau ”ar fi culmea”.

Consiliul Local Târgovişte este format din 21 de consilieri: şase de la PSD, trei de la PNL, unul PC, opt de la PDL şi trei de la PPDD.

error: Conţinut protejat !!