Site icon stiriDB

Au început alegerile interne în PSD Dâmboviţa

Preşedintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, anunţă că au început alegerile interne în organizaţia judeţeană, iar filialele locale îşi vor desemna conducerile.

„Astăzi, am dat startul conferințelor de alegeri în organizațiile PSD Dâmbovița! Timp de doua luni, în fiecare comună, oraș sau municipiu, membrii social-democrați își vor desemna conducerea locală pentru următorii 4 ani. Valea Dâmboviţei este prima zonă unde, astăzi, au fost aleși președinții organizațiilor din Pietrari, RâuAlb și Bărbulețu. Au fost reconfirmați în funcții Toader Constantin la Pietrari, Preda Cătălin la Râu Alb și Istrate Mihai la Bărbulețu.

Totodată, a fost și o bună ocazie să discutăm, față în față, cu toți cei care fac parte din aceste organizații locale, dar și cu locuitorii acestor comune. Le-au fost prezentate toate proiectele pe care primarii PSD le-au implementat până în momentul de față sau le au în derulare, dar și programele de investiții pentru viitor”, a precizat, vineri, Corneliu Ştefan.

Liderul PSD mai spune că prezența oamenilor la aceste întâlniri arată că PSD este cel mai mare și cel mai puternic partid din județ.