Site icon stiriDB

Au fost prinşi cei care au tâlhărit un bărbat din Aninoasa; au intrat cu cagule şi au luat mai multe bunuri

Poliţiştii au prins doi bărbaţi care în 2013 au tâlhărit un bărbat de 64 de ani din comuna dâmboviţeană Aninioasa. Autorii faptei au fost prinşi în urma unor percheziţii ce au avut loc miercuri.

”La data de 4 iunie a.c., polițiști din cadrul I.P.J. Dâmbovița au efectuat trei percheziții în urma cărora au fost depistați doi bărbați, ambii de 25 de ani, bănuiți de săvârșirea de infracțiuni contra patrimoniului. Din probatoriul administrat a rezultat că, în cursul lunii noiembrie 2013, cei doi ar fi pătruns în locuinţa unui bărbat, de 64 de ani, din Aninoasa, având feţele acoperite cu cagule, şi i-ar fi solicitat acestuia să le pună la dispoziţie mai multe bunuri (scule şi unelte electrice)”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Dâmboviţa.

Din verificările efectuate a reieşit faptul că, pentru a determina partea vătămată să le remită bunurile, bărbaţii ar fi folosit ameninţări şi acte de violenţă.

În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au descoperit că la începutul lunii octombrie 2013, cei doi tineri prinşi ar fi comis şi un furt dintr-o societate comercială.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi furt, bărbaţii urmând a fi prezentaţi magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.