Au fost prinşi autorii împuşcăturilor din Târgovişte

Au fost prinşi autorii împuşcăturilor din Târgovişte

Poliţiştii au depistat doi tineri, autori ai împuşcăturilor din noaptea de marţi spre miercuri de pe o stradă din Târgovişte, unde două maşini au fost avariate, informează Inspectoratul judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa.

”Au fost depistaţi autorii incidentului din noaptea de marţi spre miercuri. Sunt doi tineri din Târgovişte, unul de 22 de ani, celălalt de 24 de ani. Cei doi sunt la sediul Poliţiei Târgovişte pentru audieri”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Dâmboviţa, Alexandra Niculae.

În noaptea de marţi spre miercuri mai multe împuşcături s-au auzit pe o stradă din Târgovişte. Două autoturisme au fost avariate în zona geamurilor. Reprezentanţii Poliţiei susţin că din cercetări rezultă că s-a folosit o armă neletală, nesupusă autorizării, de tip airsoft, de calibru mic. Nicio persoană nu a fost rănită.

Martorii spun că au fost în jur de 20 de împuşcături. Este posibil să fie vorba de o răzbunare, proprietarii maşinilor avariate fiind doi fraţi. Incidentul a avut loc în micro 11 din Târgovişte, pe strada Colonel Marin Stănescu.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru distrugere.

error: Conţinut protejat !!