Site icon stiriDB

Au fost finalizate lucrările de reabilitare a Colegiului Constantin Cantacuzino din Târgovişte

Colegiul Naţional Constantin Cantacuzino din Târgovişte a fost reabilitat şi modernizat cu fonduri europene de 13,8 milioane de lei.

Proiectul a demarat în 2012.

”Trăim astăzi o zi remarcabilă, o zi memorabilă, care, în mod sigur, va intra în istoria Colegiului – finalizarea proiectului de reabilitare, modernizare și echipare a infrastructurii școlare, un proiect derulat de Primărie în cadrul Axei prioritare 3 privind dezvoltarea infrastructurii școlare. (…) A ieșit o școală modernă, o școală cu adevărat europeană și lucrul acesta îl confirmă în fiecare zi elevii și părinții”, a declarat directorul Colegiului Naţional Constantin Cantacuzino din Târgovişte, Gabriel Istrate.

La Colegiul Naţional Constatin Cantacuzino s-au reabilitat spaţiile existente, iar şcoala a câştigat alte 20 de noi spaţii pentru clase, două laboratoare şi o bibliotecă, prin mansardarea actualelor corpuri şi construirea unuia nou.

De asemenea în proiect au mai fost refacere reţelele de utilităţi, reabilitatea termică a şcolii şi realizarea de rampe de acces pentru persoanele cu dizabilităţi. Din proiect face parte si dotarea cu echipamente didactice, IT şi mobilier a unităţii şcolare.