Site icon stiriDB

#parlamentare2016 Aţi dat like Anei Maria Nicolae? Sunteţi simpatizanţi ai filialei Dâmboviţa a Partidului lui Marian Munteanu!

ana-maria-nicolae-pagina-1

Alianţa Noastră Dâmboviţa, filiala partidului lui Marian Munteanu, a preluat pagina de facebook a fostului candidat independent la Primăria Târgovişte, Ana Maria Nicolae.

Ana Maria Nicolae este în prezent consilier local independent. Fără o notorietate mare, aceasta a avut în alegerile locale o campanie susţinută, îndeosebi pe internet. Pagina ei de facebook avea în momentul când a fost preluată de Alianţa pentru Dâmboviţa circa 3.000 de like-uri.

Gestul a fost făcut pentru ca Alianţa Noastră Dâmboviţa să beneficieze de like-urile obţinute până acum de Ana Maria Nicolae pe pagina sa de facebook.

Partidul lui Marian Munteanu încearcă astfel să îi păcălească pe cei care au dat like paginii consilierei Ana Maria Nicolae, însușindu-și aprecierile pe care pagina originală le primise.

Cei care administrează noua pagină de facebook au încercat să şteargă mare parte dintre postările anterioare, însă au rămas indicii care arată cui i-a aparţinut pagina de facebook. Astfel, pe 22 februarue 2016, Ana Maria Nicolae explica de ce trebuie să se implice femeile în politică. (La acea dată ANR nici nu exista.) Şi pe pagina personală a Anei Maria Nicolae, dintr-o distribuire, se vede că numele iniţial al paginii era ”Ana Maria Nicolae”.